”Deja mă speriați! Mă mai fac bine, mai am șanse?”

Wellness Coaching
6 minute
31 ianuarie 2023
Mădălina Gănescu

Vindecarea e în tine! Am mai spus-o și o să o repet până la ultima suflare. Ieri am avut parte de o experiență senzațională în LIVE-ul de pe TikTok, de la 19:00 la 21:30. Peste 14.000 de persoane au ales să poposească alături de mine, iar câteva sute au lăsat comentarii de susținere sau cu întrebări prin care să afle mai multe despre ce pot face pentru a se vindeca în corpul fizic cu ajutorul Terapiilor Complementare sau a Dietei și Nutriției.

Experiența m-a învățat că, în viață, vrei sau nu vrei, vei întâlni persoane care sunt pregătite să se vindece sau care au mai multe beneficii din a fi bolnave decât au din a fi sănătoase. Așa cum mă așteptam, după LIVE am primit mesaje în privat pe Instagram prin care unele persoane au venit doar să se victimizeze și culpabilizeze, în timp ce altele au luat taurul de coarne și au trecut la acțiune.

Dragilor, vindecare este în noi, însă aceasta se manifestă doar atunci când ai trecut prin INFORMARE – CONȘTIENTIZARE – ASUMARE și te-ai apucat să ACȚIONEZI. Dacă stai cu mâinile în sân, pe platformele social media sau pe Google să cauți diagnostice, ori pe la cabinete medicilor să ți se spună de câte boli suferi, nu vei găsi vindecare.

Vindecarea vine din fiecare acțiune sănătoasă pe care o desfășori pentru corpurile tale: fizic, mental, emoțional și spiritual. O doamnă îmi scrie în această dimineață: ”Deja mă speriați! Mă mai fac bine, mai am șanse?”. Asta s-a întâmplat după doar câteva minute în care am vorbit în privat și i-am spus că una sau mai multe terapii complementare nu pot fi puse în aplicare după o conversație pe internet, ci trebuie să o văd, să o evaluez și să înțeleg real în ce stadiu se află corpul său fizic.

Prin urmare, când vreți să activați vindecarea din voi, începeți prin a vă informa corespunzător cu privire la simptomatologia pe care o aveți și spre ce dezechilibre poate aceasta să indice în corpul fizic. Documentați cât mai mult ce vă transmite fiecare simptom în parte, faceți inclusiv analize medicale dacă sunteți de părere că ajută la o mai bună înțelegere a corpului fizic. Investigați cu ajutorul specialiștilor sursa din care se manifestă simptomele, apoi informați-vă cu privire la terapiile la care puteți apela pentru a vă susține corpul fizic în procesul de vindecare.

După ce ați adunat toate informațiile necesare și ați avut conștientizarea situației în care vă aflați, lucrați cât mai curând să acceptați dezechilibrul care se manifestă în corpul fizic. Fiecare simptom pe care îl manifestă corpul fizic ne arată că trebuie să privim lucrurile în profunzime, nicidecum de suprafață, superficial. Pentru unii, o durere de cap poate înseamna doar o durere de cap, așa că o tratează cu analgezice. Pentru cei care vor să fie cu adevărat sănătoși, o durere de cap poate să însemne o deshidratare celulară, un intestin gros inflamat, permeabil sau o stare emoțională care ”presează” și pe care ”nu o mai poți vedea/suporta”.

Lucrez doar cu acele persoane care înțeleg că vindecarea trebuie să se producă în toate cele 4 corpuri: fizic, mental, emoțional și spiritual, pentru ca boala să dispară. Dacă ai un partener de viață toxic, care merge din floare în floare, schimbă partenerele sexuale ca pe șosete și te expune la viruși și bacterii ce îți pot pune viața în pericol, poți merge din medici în medici, luni la rândul, că nu te vei vindeca.

Vindecarea va veni doar atunci când vei afla, conștientiza și accepta că partenerul este una dintre sursele afecțiunilor medicale pe care le-ai depistat în corpul tău fizic. Prin urmare, fie accepți partenerul toxic în continuare, prin urmare accepți îmbolnăvirea și trăiești cu ea, fie întrerupi legăturile cu partenerul toxic, te pui pe primul loc în viața ta, te iubești, te îngrijești, curăți corpul de bacterii, viruși, ciuperci, fungi, larve și trăiești în armonie pe toate cele 4 corpuri pe care le deții în această viață.

Datoria mea este să vă spun că vindecare există și este în fiecare dintre noi

Te vindeci dacă și numai dacă ai parte de informația corectă, de conștientizarea situației în care te afli, de acceptarea situației în care te afli și dacă decizi că este cazul să acționezi diferit față de cum ai făcut-o până acum. Universul, divinitatea, ne trimite toate uneltele cu care putem să lucrăm pentru vindecare. Ține de fiecare dintre noi dacă vrem să primim aceste instrumente în viețile noastre și să le aplicăm pe cele 4 corpuri pe care le avem.

Îmi spunea soțul azi dimineață în mașină, în drum spre birou, că are o colegă de birou care de câteva săptămâni are simptome de răceală, îi curge nasul și, deși știe că are de lucrat cu ea însăși pe toate corpurile sale, a ales să apeleze la medicamente. Întrebată fiind de soț ”știi că dacă vrei să te desparți de răceală poți să o faci în orice moment, nu?”, aceasta a răspuns: ”știu asta, însă nu sunt pregătită să lucrez pentru a scoate la suprafață tot ce e în interior.”

Prin urmare, dragilor, cum spuneam anterior, divinitatea ne trimite instrumentele să ne vindecăm, ține doar de noi când suntem pregătiți să începem. Pentru unele persoane, conștientizarea și acceptarea vin uneori prea târziu. Astfel că, analizați individual și decideți când este de cuviință să faceți cu adevărat ceva pentru voi înșivă sau dacă neasumarea e cea mai bună soluție la care puteți apela în prezent. Desigur, neasumarea unei vieți sănătoase, căci despre asta este vorba.

Vă îmbrățișez cu iubire și recunoștință și vă mulțumesc pentru că în fiecare zi, cu fiecare interacțiune pe care ajungem să o avem, mă ajutați să devin mai bună!

Cât de mult avem nevoie de detoxificare programată

Wellness Coaching
5 minute
18 martie 2021