Ai nevoie de CONSULTANȚĂ HOLISTICĂ atunci când:

Ai primit un diagnostic de la medicul specialist și vrei să susții procesul de vindecare cu o terapie nutrițională și suplimentare naturală.
Nu știi ce înseamnă un stil de viață sănătos și de unde poți să începi când vine vorba despre a-ți schimba alimentația și obiceiurile toxice moștenite și/sau dezvoltate.
Ai auzit foarte multe sfaturi de la cunoscuți sau din social media despre ce înseamnă un stil de viață sănătos, dar ai nevoie de îndrumări de la o persoană avizată în terapia nutrițională și suplimentare naturală.
Urmează să treci printr-un tratament chirurgical sau oncologic și vrei să înveți cum să îți susții corpul în procesul de vindecare, astfel încât recuperarea să aibă loc cât mai repede.
Crezi că mănânci sănătos și echilibrat, însă simptomatologia din corpul fizic îți indică faptul că ceva nu faci bine, motiv pentru care ai nevoie de un specialist să îți spună unde poți îmbunătăți practicile alimentare și de suplimentare naturală zilnice.
Nu reușești să slăbești și/sau să te îngrași, indiferent ce ai face. Te străduiești de foarte mult timp să ajungi la greutatea ideală pe cont propriu și nu îți dai seama ce nu faci bine.
Crezi că ”ai scăpat copilul de sub control”, s-a îngrășat sau a slăbit prea mult și nu știi ce să faci pentru a-i asigura aportul nutritiv. În plus, ai nevoie să afli care este stadiul nutrițional actual al copilului și ce soluții poți aplica pentru a-l readuce în echilibru.
Ești la premenopauză sau la menopauză și ai luat în greutate cam multe kilograme, deși nu mănânci mai mult decât de obicei, iar reacțiile fiziologice sunt tot mai greu de ținut sub control.
Ai primit mai multe diagnostice de la fiecare medic la care te-ai adresat, iar acum ești sub tratament medicamentos de lungă durată. Nu te simți bine, stomacul este sensibil, te constipi des, nu reușești să dormi noaptea și vrei să știi cum să reduci din efectele nocive ale medicamentelor.
Pur și simplu ai decis că e momentul să te iubești mai mult și să afli cu adevărat ce-i lipsește corpului tău din punct de vedere al hranei cea de toate zilele. Ai nevoie de un specialist în terapia nutrițională și suplimentare naturală să te învețe ABC-ul unui stil de viață sănătos.

Cum te PROGRAMEZI pentru CONSULTANȚĂ HOLISTICĂ:

1
Completează formularul de programare de mai jos cu numărul de telefon, adresa de email și povestea ta.
2
Vei fi contactat în cel mai scurt timp prin WhatsApp sau email pentru detalii legate de disponibilitatea online/cabinet și despre metoda de plată.