Despre mine

Sunt Mădălina Gănescu, Coach și Terapeut Nutrițional și Somatic, Th. Nutriționist, Fitness and Nutrition Diet Specialist, Health & Nutrition Life Coach, Coach Spiritual, Formator și Jurnalist.

Sunt aici pentru a te GHIDA să te aliniezi la valorile tale cele mai înalte și să trăiești în armonie cu sinele tău suprem. Vindecarea este în fiecare dintre noi, iar aceasta se manifestă doar atunci când alegem să acționăm diferit decât am făcut-o până acum, aliniat la scopul nostru, în baza informațiilor și conștientizărilor pe care am învățat să le acceptăm în inimă.

Pentru a trăi în armonie, abundență și prosperitate este important să știi CINE EȘTI, iar pentru a descoperi acest lucru, trebuie să cobori cu blândețe și iubire în interiorul tău, să te eliberezi de rănile și traumele care te-au determinat să trăiești o viață cu măști.

Îmbolnăvirea corpului fizic se manifestă abia atunci când pentru o perioadă suficient de lungă de timp nu am ascultat corpurile mental, emoțional și spiritual. Fiecare simptom și fiecare boală au o cauză spirituală, iar eu sunt aici să te ghidez să le descoperi, să înveți să lucrezi în echipă cu acestea pentru a aduce vindecarea.

Hrana din farfurie îți spune o poveste, iar cu ajutorul ei poți conștientiza cât de VIU sau MORT este corpul tău fizic. Atunci când viața ta se desfășoară parazitar, fie că parazitezi sau ești parazitat, boala își face cale bătătorită către tine și cei dragi ție. În rădăcina tuturor bolilor stau paraziții, sub toate formele lor, fie că vorbim despre gânduri, persoane, viermi, ciuperci, fungi, mucegai, bacterii sau viruși.

Misiunea mea este să te ghidez să trăiești în sinergie cu toate formele de viață, fie ele benefice sau dăunătoare. Sunt partenerul tău. Te simt și îți arăt ce simt. Cred în tine și îți transmit asta. Nu îți impun, ci te îndrum, dar mai mult decât orice, înțeleg că ai nevoie să fii vulnerabil și să înveți din greșeli, pentru că doar așa vei ajunge la cea mai bună versiune a ta.

Programează o sesiune 1 la 1 la cabinet în București (IC Brătianu 44bis) sau online prin Google Meet trimițând un mesaj pe WhatsApp la +40721137284.