Când îți faci o scanare galvanică ZYTO BALANCE:

Când ai înțeles că fiecare emoție ascunde un risc de îmbolnăvire și vrei să descoperi care sunt riscurile la care te supui dacă nu iei din timp măsuri.
Când ai înțeles că orice boală pe care o manifești în plan fizic ascunde un stres emoțional pe care dacă îl vindeci, revii în echilibru cu tine însuți.
Când vrei să descoperi ce dezechilibre de vitamine și minerale, bacterii și viruși, paraziți, metale grele, alergeni și chimicale, afectează buna funcționare a corpului tău.
Când ai înțeles că pentru a vindeca o boală, trebuie să vindeci înainte de toate emoția din spatele bolii.
Când vrei să afli care sunt emoțiile care intră în conflict cu organele tale interne și le supune stresului.
Când ai înțeles că bolile dezvoltate pe parcursul vieții sunt o alegere, iar tu poți alege să nu te îmbolnăvești niciodată.
Când vrei să afli mai multe despre organismul tău, în plus față de ceea ce îți spun analizele standard de laborator.
Când vrei să descoperi cauza problemelor pe care le ai, nu doar să tratezi simptome.
Când corpul îți transmite zilnic mesaje pe care nu știi să le descifrezi?

Cu o simplă scanare noninvazivă și sigură, afli care sunt organele interne supuse stresului mental, emoțional și oxidativ. Descoperi emoțiile care te țin în starea de luptă sau fugi și îți influențează echilibrul mental și emoțional. Înțelegi legătura dintre un dinte care te doare de ceva vreme, o vertebră inflamată și mediul intestinal. Cum de altfel, afli la timp care sunt pericolele din alimentație și din mediul înconjurător care îți sabotează sistemul natural de detoxifiere.

ZYTO este singurul dispozitiv de scanare galvanică pentru wellness avizat de Agenția pentru Reglementarea Alimentelor & Medicamentelor din SUA. Tehnologia ZYTO este noninvazivă și sigură pentru bebeluși, copii și adulți de toate vârstele (inclusiv gravide și persoane cu stimulatoare cardiace).

ZYTO nu este destinat utilizării în scop de diagnosticare, vindecare sau tratare a unei boli sau afecțiuni medicale. Soluția oferă informații obținute în urma măsurării răspunsului galvanic cutanat. Este vorba despre o tehnologie de biocomunicare utilizată de mii de terapeuți și practicieni din domeniul sănătății din întreaga lume.

ZYTO efectuează măsurători ale corpului prin ”interogarea” și înregistrarea răspunsurilor acestuia, similar multor instrumente și echipamente medicale, cum ar fi tensiometrul, electrocardiograful, termometrul, glucometrul, encefalograful, diapazonul, spectroscopul cu raze sub-infraroșii pentru detectarea hematoamelor intracraniene sau aparatul pentru măsurarea incapacității de a coordona activitatea musculară.

Scanarea galvanică ZYTO BALANCE se realizează doar la cabinet sau la domiciliul clientului. Procedura de scanare durează 10 minute, iar interpretarea poate fi transmisă prin email în termen de 24 de ore sau făcută pe loc, în funcție de opțiunea persoanei scanate. Avantajul interpretării pe suport digital este că poți reveni asupra informațiilor ori de câte ori dorești și poți analiza în profunzime tot ceea ce îți transmite corpul.

Completează formularul de programare de mai jos, iar în cel mai scurt timp vei primi pe email toate detaliile necesare.

FORMULAR PROGRAMARE SCANARE GALVANICĂ ZYTO BALANCE

    CELE MAI NOI CLIPURI
    VEZI MAI MULTE CLIPURI VIDEO