Dizolvă RUȘINEA și VINA cu ajutorul Zyto și al Wellness Coaching-ului

Wellness Coaching
8 minute
29 noiembrie 2022
Mădălina Gănescu

RUȘINEA este una dintre cele mai perverse emoții. Aceasta te poate sabota în cele mai importante momente ale vieții și creează falsa impresie că trăiești conform valorilor și principiilor tale. Câți dintre noi credeți că știm care ne sunt cu adevărat valorilor, dar mai ales, câți alegem să trăim aliniați la valorile noastre cele mai înalte? Câte dintre obiectivele pe care le avem stabilite pentru o zi, o săptămână, o lună, un an sau 10 ani credeți că servesc valorilor noastre cele mai înalte? Câte credeți, de fapt, că sunt obiective stabilite să servească valorilor celorlalte persoane?

Se spune că, ”atunci când nu lucrezi la visele tale, cu siguranță lucrezi la visele altuia.” Ei bine, cam despre asta este vorba atunci când lași rușinea să te distragă de la valorile tale cele mai înalte. În loc să lucrezi pentru tine, pentru țelurile tale, pentru menirea ta, pentru fericirea ta, o faci pentru ceilalți, cu povara învinovățirii, că ești responsabil de fericirea lor, de bunăstarea lor, de prosperitatea lor. Că dacă tu îți încalci cuvântul, ”ești un om rău” care poate aduce prejudicii cuiva.

Ani la rândul am crezut că, dacă mi-am luat un angajament pentru o colaborare în business sau în viața personală, să mă răzgândesc și să reevaluez beneficiile versus avantajele, ar fi fost RUȘINOS.

Astfel, m-am regăsit în nenumărate situații în care, deși intuiția îmi spunea să revin asupra deciziei, continuam să depun eforturi, uneori de timp, financiare sau emoționale și mentale pentru a-mi ține cuvântul dat. Ce credeți că se întâmpla de fiecare dată după ce mă aliniam la valorile cele mai înalte ale celorlalți și uitam de mine, mă neglijam și nu îmi ascultam nevoile?

Uneori pierdeam financiar. Alteori pierdeam timp valoros. Alteori pierdeam relații sau trebuia să o iau de la zero în domenii în care muncisem asiduu ani de zile.

Când te abați de la valorile tale cele mai înalte, Universul are mijloacele lui prin care te readuce în echilibru

Mi-a luat mulți ani de zile să învăț că atunci când mă împotrivesc mai mult valorilor mele cele mai înalte, dezvolt și mai multă frustrare, trăiesc nefericire, sunt în dezechilibru mental, fizic și emoțional, dar mai ales spiritual. Fiecare persoană are un top 10 valori în viață. Aceste valori își pot schimba clasamentul în funcție de etapele prin care treci. Mai mult decât atât, o singură valoare poate destabiliza alte 5 sau chiar pe toate celelalte 9 valori, așa încât să trăiești dezechilibre majore în viața ta.

Primele 3 valori cele mai înalte sunt cele care ne ridică cel mai mult vibrația energetică și ne oferă cea mai mare satisfacție în viață. Dacă îți stabilești obiectivele corespunzător, acestea pot menține echilibrul pentru toate celelalte 7 valori din top 10, astfel încât să trăiești în armonie. Când o valoare sau mai multe destabilizează una sau toate cele 3 valori de pe primele 3 locuri, atunci încep să se manifeste dezechilibrele în plan mental și fizic. Primele semne de instabilitate apar pe plan emoțional și mental, iar când acestea se manifestă în plan fizic și spiritual este semnul clar că te-ai abătut mult prea mult de la valorile tale cele mai înalte și ai uitat să te pui pe primul loc în viața ta.

Scanarea galvanică Zyto te ajută să vezi și să conștientizezi dezechilibrele mentale și emoționale

Cu ajutorul scanării galvanice Zyto descoperi care sunt emoțiile și gândurile care îți țin organismul în starea de Luptă sau Fugi. Cu ajutorul acesteia, conștientizezi cum afectezi prin gândurile și emoțiile tale organele interne și pielea, cum creezi dezechilibrele hormonale și endocrine, ce îți blochează sistemul limfatic și circulator, dar și ce îți slăbește sistemul imunitar.

De când am descoperit Zyto și lucrez cu tehnologia pe propria-mi persoană, cu cei dragi și clienții mei, am învățat să trec prin conflictele emoționale cu iubire și recunoștință. Corpul a scos la suprafață în raportul galvanic toate emoțiile pe care le-am reprimat, le-am ignorat și pe care ego-ul meu nu m-a lăsat să văd că le trăiesc. Printre aceste emoții se numără și RUȘINEA, despre care vorbeam la început.

Am conștientizat că RUȘINEA îmi bloca fluxul energetic pe bani

Sediul fricii este în rinichi. În același timp, frica se poate manifesta și la nivel de coloană vertebrală. De ce credeți că foarte multe persoane manifestă nisip, pietre la rinichi, cistite, colică renală sau în cazuri și mai grave blocaj renal și ajung la dializă? De ce credeți că tot mai multe persoane ajung să experimenteze dureri de spate în zona cervicală, toracică, lombară, sacrală sau coccigiană?

Toată frica pentru viață, mai ales când vorbim despre planul material (pentru că banii ne asigură existența în lumea în care trăim) pune presiune pe coloana vertebrală. Frica de a spune nu, indecizia de a acționa, frica de a vorbi, povara unui compromis, frica de nereușită, frica de pierdere, frica de a nu fi iubit sau apreciat, frica de a greși, frica de abandon, convingerile limitative, credințele dezvoltate sau moștenite, toate ne blochează fluxul de energie pe coloana vertebrală.

Unde sunt situați rinichii? Chiar în zona lombară. Prin urmare, când îți este frică de abandon, de a fi prins într-o situație fără scăpare, de a pierde un teritoriu, de a-ți fi încălcate limitele, de a fi respins, nu faci decât să pui presiune în plan fizic pe rinichii și să îi blochezi. Așa încât, permiți ego-ului să manifeste rușine, să te devalorizezi, să îți spui că nu meriți, că nu ești suficient de bun, că nu ești perfect, doar pentru a nu fi respins, abandonat sau să nu experimentezi eșecul.

Eșecul e doar o etapă evolutivă

Am fost învățați să respingem eșecul, să îl privim într-o notă negativă, care pune mare presiune pe umerii noștri. ”E un eșec să nu duci la bun-sfârșit un proiect pentru care ți-ai luat angajamentul.”, este gândirea multora dintre noi. Dar cum ar fi să gândim că ”tocmai prin faptul că nu duci la bun-sfârșit un angajament luat pentru un proiect care nu se aliniează la valorile tale cele mai înalte trăiești succesul”?

În completarea scanării galvanice Zyto, care te ajută să vezi și să conștientizezi, sesiunile de Wellness Coaching te ghidează să accepți și să acționezi. La fel cum lucrez cu fiecare dintre clienții mei pentru valorile lor cele mai înalte, lucrez periodic cu mine însămi. Îmi aloc sesiuni de o oră în care stabilesc obiective pentru valorile mele, planific, evaluez, replanific, ca ulterior să acționez.

Este necesar să lucrezi continuu cu tine însuți

O sesiune de terapie nu este suficientă să poți crea echilibru în valorile tale cele mai înalte. Poți avea momente de AHA în urma unei sesiuni de terapie, cum de altfel poți avea nevoie de perioade mai lungi în care să permiți emoțiilor care le-au blocat, să se manifeste. Când înveți să nu mai reprimi emoțiile și le permiți să circule, energia circulă. Așa și doar așa vei atrage abundență în viața ta pe toate planurile.

Poți să dizolvi RUȘINEA și VINA. Poți să recapeți controlul asupra vieții tale și să revii în echilibru cu tine însuți, aliniindu-te la valorile tale cele mai înalte. E de muncă? Da, enorm de mult. La fel cum ai acumulat ani de zile emoții și gânduri care te-au sabotat, ani de zile ai de lucrat pentru a face curat și pentru a învăța să te iubești, așa cum meriți de fapt.

Scrie-mi un email pe madalina@cashewal.ro dacă vrei să lucrăm împreună! Sesiunile 1 la 1 pentru scanarea galvanică Zyto au loc în cabinetul fizic din București, la Piața Unirii, chiar lângă gura de metrou BRD. Sesiunile 1 la 1 pentru Wellness Coaching pot avea loc atât la cabinet, cât și în online, în funcție de disponibilitatea fiecăruia.

Terci de ovăz integral cu iaurt grecesc

Nutriție & Stil de Viață
2 minute
18 martie 2021